Regulament Server

In jos

Regulament Server Empty Regulament Server

Mesaj Scris de LoPaRd la data de Dum Iun 23, 2013 10:25 pm

Regulament Furien.Areastrike.Ro [Furien Mod]
Counter-terrorist [Anti-Furien]

1) Nu au voie pe Textura[mapa]!(slay/kick/ban 5-10min)
2) Nu au voie sa faca CAMP mai ales la bomba!(slay/kick/ban 5-10min)
3) Nu au voie Silent Walk (Shift) decat atunci cand vor sa evite explozia unei grenade setate pe modul "motion-senzor"!(Slay/kick)
4) Nu aveti voie cu Wall Hang (slay/kick) !
5) Incercati pe cat posibil sa respectati obiectivele hartii!


Terrorist [Furien]

1) Nu au voie mai mult de 1he [motion senzor] la Bomba!(slay/kick)
2) Incercati pe cat posibil sa respectati obiectivele hartii!
3) Bomba nu se planteaza decat in ultimele 60 de secunde!(slay/kick)
4) In ultimele 50 de secunde daca campati si nu incercati pe cat posibil plantarea bombei primiti (slay/kick/ban 5 minute)


Regulament Jucatori (pentru toata lumea)
1) Este interzis folosirea limbajului urat! // gag/ban
2) Este interzis sa comentezi aiurea la un admin! gag/ban
3) Este interzis sa dai retry in timp ce ai gag pentru a incerca sa scapi de el, facand flood aiurea! Vei primi ban 5 minute. Oricum in acest timp gag-ul ramane, este gag pe ip.
4) Este interzis sa dati retry pentru a schimba echipa! Vei primi ban 30 min! Lasa serverul sa te mute !
5) Nici un fel de cheat (Hack, cod) nu este acceptat pe acest server! (Toleranță 0 față de codați, indiferent că este admin sau nu, DESTROY + BAN PERMANENT.)
6) Absolut toți jucătorii trebuie să anunțe codații pe say_team (@) nume codat sau mai simplu u@nume codat. (Doar in cazul în care un jucător vi se pare suspect -> Fară abuz de această regulă!)
7) Este interzis orice fel de script care mareste viteza / fps-ul! Orice fel de script/cfg de acest fel se pedepseste cu ban permanent!
Orice fel de reclama facuta pe server se pedepseste cu gag, in caz ca este spam se pedepseste cu banip / destroy !
9) Nu aveti voie sa va folositi de eventuale buguri in avantajul vostru (slay/ban).
10) Nu cereți schimbarea unei harți dacă sunt jucători pe ea! (GAG)
11) Playerii nu au voie sa stea AFK / SPEC pe server daca serverul e full! (ban 5 min).
12) Este interzisa folosirea cfg-urilor cu Bhop sau strafe script sau orice alt script de avantajare. (slay/ban/destroy)
13) În cazul în care nici un admin nu este pe server si este un codat, poți face chiar tu un demo (record "nume" in consola) și să salvezi ip-ul jucătorului prin comanda amx_showip.
14) Cine nu respecta decizia ADMINULUI va primi gag/kick, daca vi se pare ca abuzeaza faceti reclamatie.
15) Abuzul de say_team @ (u@) se pedepseste cu ban (10-30 minute). Daca ati luat gag total aiurea, faceti reclamatie! Adminii au obligatia de a înştiinţa jucatorul sa nu mai foloseasca say_team@ (u@) de minim 2 ori inainte de a da ban!
16) Daca ai citit pana aici, in modelul de cerere admin/upgrade la intrebarea "Ai citit regulamentul?" vei scrie Desigur.


Regulament Admini
1) Regula de Bază! Nici un admin nu are dreptul de a incepe o ceartă. "Ori prieteni ca admini, ori dusmani ca playeri" (Remove celor care se cearta aiurea / dau comenzi unul pe altul!)
2) Un admin are obligația de a ține redirecte la server un minim de 2 ore pe zi (Verificările se fac odata la 2-3 saptamani, celor care nu țin redirecte vor avea remove)
3) Un admin nu are nici un fel de drept să folosească comenzi grave asupra unui jucător care respectă jocul. Vor fi sanctionati in functie de gravitatea greselii!!!
4) La fiecare hartă în ultimele 5 minute, un admin are obligația de a da la vote 2 sau 3 hărți (in cazul in care nu va multumeste votul serverului) (Adminul respectiv va seta urmatoarea harta si nu va schimba el mapa (amx_next <hartă>)
5) În fiecare zi din an/lună/saptămână, adminul are obligația de a vizita forumul de a raspunde la cererile de admin (PRO sau CONTRA),la Reclamatii si Cereri unban Inclusiv și SLOTURILE!!
6) Adminul care are probleme, nu poate sta o vreme la pc, pleacă din localitate/țară, are obligația de a posta absența lui pe forum sau REMOVE Permanent fară cale de întoarcere.
7). În timpul în care sunt jucatori pe server, un admin trebuie să fie prezent la fiecare CODAT ANUNȚAT DE UN JUCĂTOR! (Se face demo după care se da DESTROY +BAN (destroy doar in cazul in care se vede clar codul,NU faceti abuz de Destroy)!
Furien.Lunetistii.Ro NU permite ca un admin să mai fie admin și pe un alt server din comunitate sau din afara comunitatii! (REMOVE DIN START)
9) Adminul care va face abuz de comenzile (say,csay,psay,tsay,slap,slay,kick) se va alege cu remove din start. (SAY,CSAY,TSAY,PSAY) Permis MAXIM de 3 ori si doar pentru a anunta ceva important!
10) Oricare admin care va da BLIND în mijlocul rundei, se va alege cu remove din start.
11) Adminii chiar și jucătorii care sunt dispuși să ajute serverul, noaptea intre orele 1-6 pot să ramâna spectatori peste noapte pentru a nu strica graficul serverului.
12) Nici un admin nu are voie să schimbe numele unui jucător care are reclamă în nume in genul: (Fan xxx, Lesinat, Destept) sau alte chestii. Numele celui care face reclama în nume trebuie să il aibe FURIEN.LUNETISTII.RO !
13) Toti adminii au obligația de a respecta acest regulament! Remove celor care încalcă acest regulament. (Posibil să dăm si avertizări)
14) Toti adminii care fac poze unui jucator au obligatia de a lasa cel putin 3 minute (maxim 4-5) un jucator pentru a da pozele pe Y!M! (Cei care vor da ban jucatorului respectiv mai repede de 3 minute vor fi sanctionati cu -1 grad).
Respectați jucătorii și vei fi respectat!
15) Toti adminii au obligatia de a da GAG celor care fac reclame in chat catre o adresa de Y!M, adresa WEB, adresa catre un alt Server in afara comunitatii! Se da gag si daca tot insista se da banip/destroy!
16) Nu aveti voie sa dati mai mult de 3-4 slapuri : veti da 2, maxim 3 slap-uri [fara dmg] urmate de slay !!
17) Toti adminii si cei care vor sa devina admini sunt rugati sa citeasca tot ce este scris in acest topic pentru a nu exista probleme: amx_ss & demo si la anunturi: comenzi si ban-uri!
18) Este interzis cu desavarsire sa dati SLAY la Anti-Furieni pe motiv de camp (doar in cazuri mai rare cand campeaza la bomba in continuu), se da doar la Furieni daca in ultimele 30 de secunde nu pun bomba (avem bad_camper)
19) Daca ai citit tot pana aici, vei ignora ce am zis mai devreme la punctul 16 (regulament jucatori) si in modelul de cerere admin/upgrade la intrebarea "Ai citit regulamentul?" vei scrie "L-am citit gogule".
20) Nimeni din cei cu acces la amx_ct/t/spec/teammenu nu mai au dreptul sa mute jucatorii/adminii/vip-urile dupa bunul plac pentru a echilibra jocul sau a avantaja o echipa! Chiar daca sunt 3 vip-uri intr-o echipa si 0 in cealalta, aveti voie sa ii mutati doar cu acordul lor! Cui ii trebuie vip sa cumpere! Cine face abuz de comenzile mentionate anterior vor fi drastici sanctionati! (Exceptie cei cu grad God sau mai mare, ei au dreptul de a echilibra echipele)
21) Cei care nu pun dovada/motivul/ip-ul/numele codatului in banlist (din comoditate sau alte motive) au -1/-2/suspend din start (cei care n-au banlist = REMOVE)! La neprezentare SS se pune snapshot-ul din consola in care se vede Screenshot -> Nickname "X" | IP "xx.xx.xx.xx" pentru a vedea si ip-ul( Exemplu )! La aim se va face demo, preferabil mai lung in care sa se observe clar codul, nu dati ban pana nu sunteti sigur de acel ban si de asemenea nu dati si destroy/exterminate, doar ban (Exceptie cazurile cand se observa clar aim-ul sau pentru speed - daca nu le aveti cu demo-urile, decat sa dati ban-uri aiurea si sa pierdem jucatori, mai bine faceti doar poze)!
Cine in decurs de 1 saptamana nu are prinsi macar 10 codati (exceptie cei cu absente/admine platite) vor avea -1 / remove!
22) Adminii care nu stau spec pe jucator in momentul in care ii fac screenshot vor primi automat suspend/-1, pentru ca daca jucatorul respectiv este afk, poza va fi neagra si il veti bana aiurea. De asemenea trebuie sa vedeti daca are inamici in fata etc., altfel degeaba ii faceti poza!
23) Comenzile pe ultimii jucatori (kage/psyho): Din acest moment, cine mai da comenzi aiurea sau face poza celor care sunt kage/psyho vor primi-1 grad / suspend / remove !

24) Comenzile intre admini si respectarea gradului: Din acest moment, cine mai da comenzi pe alt admin si nu respecta ce voi preciza eu mai jos va primi direct -1 grad / suspend / remove !
» Nici un admin nu va mai avea voie sa dea comenzi pe un alt admin decat in situatii de urgenta! Pentru abateri ale adminilor (altele fata de cele de mai jos) veti face reclamatie !
- Exemple de situatii in care veti avea dreptul sa dati comenzi pe un admin (de asemenea anuntati un owner cat de repede posibil):
a) X incepe sa baneze tot serverul (sau exterminate/destroy etc) - caz in care veti bana adminul respectiv si veti face reclamatie pentru a primi remove;
b) X injura neincetat + spam si nu se opreste la avertizari - in acest caz doar un admin mai mare in grad ii va da gag (nimic altceva) si oricine de pe server ii va putea face reclamatie!
c) X incepe sa dea comenzi total aiurea: slay/slap/ban/kick etc. - in acest caz doar un admin mai mare in grad ii va da ban (daca nu este admin cu grad mai mare, atunci oricare alt admin) si ii veti face reclamatie!
d) X joaca activat (cod), moment in care aveti dreptul sa-i faceti poza (amx_ss nume), dar nu ii veti da ban, veti face reclamatie!
Poza se face dupa grad, puteti face poza doar unui admin cu acelasi grad ca voi sau cu grad mai mic, in nici intr-un caz cu grad mai mare (de exemplu Moderator -> Gods) - acest lucru se pedepseste cu -1 grad! Demo puteti face oricui si prezentati unui owner!
e) Oricare alta situatie mai delicata ce ar necesita interventii, dar respectand ordinea gradului si nu facand abuz de putere!
Daca in oricare din situatiile de mai sus veti da alte comenzi fata de cele precizate (de exemplu destroy/exterminate etc) veti fi sanctionati cu -1 grad!
Pentru situatiile normale: X injura odata, face camp, da un slay aiurea etc. veti face doar reclamatie, cine nu respecta aceasta regula -1 grad!
» Respectul fata de cei mai mare in grad! Am observat ca acest lucru va lipseste cu desavarsire multora. Din acest moment nu veti mai face glume prostesti sau sa comentati aiurea la un god/co-owner/owner sau orice alt grad mai mare decat voi, decat daca respectivul va permite acest lucru! Cei care nu iau in calcul aceasta regula vor primi avertisment / suspend / -1 grad! Ei au muncit sau au ajutat serverul financiar pentru a avea acel grad, asa ca nu voi mai permite sa ii luati peste picior!
Pe scurt: comenzi intre admini -> -1 grad daca nu sunt in acele exceptii, comenzi date de un grad mic pe un god/co-own/owner sau orice grad mai mare ca el -> -1/-2 grade sau chiar remove!V-as sugera insistent sa cititi regulamentul pentru a nu fi probleme pe viitor!
Pentru adminii care nu stiu sa dea ban unui player care joaca cu numele "., !, [, etc..." vor face in felul urmator.
1)Se da in consola la server "vote" si toti playeri au un ID !
2)Copiati id-ul la player si folositi comanda amx_nick #ID Nume-Nou (sau mai simplu amx_banip #ID 0 motiv / amx_destroy #ID)!
3)Mai este varianta banmenu, amx_banmenu si de acolo va descurcati, e prea simplu.
LoPaRd
LoPaRd
Administrator Central
Administrator Central

Mesaje : 164
Data de inscriere : 15/06/2013
Varsta : 25
Localizare : Pitesti,Arges

http://areastrike-comunity.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum