Regulamentul Oficial al forumului

In jos

Regulamentul Oficial al forumului Empty Regulamentul Oficial al forumului

Mesaj Scris de LoPaRd la data de Mier Iun 19, 2013 11:52 pm

Regulament Oficial al Forumului Areastrike

1.) Regulament general pentru Absolut toti membrii din comunitate
 -1/1) Orice membru care incalca acest regulament, are obligatia de a suporta toate consecintele aduse de Staff-ul areastrike asupra sa.
-1/2) Absolut toti membri din aceasta comunitate au obligatia de a folosi un limbaj adecvat! Incalcarea acestei reguli, poate fi rasplatita cu warn / ban!
-1/3) Inregistarea unui membru pe acest forum indica faptul ca s-a angajat sa respecte acest regulament, incat si consecintele aduse asupra lui indata ce incalca acesti termeni.
-1/4) Este interzisa crearea topicurilor/reply-urilor cu continut pornografic sau orice alt continut care provoaca probleme.
-1/5) Este interzis abuzul de spam pe acest forum! IMPORTANT
-1/6) Este interzis Dublu-Post in absolut toate sectiunile (2 posturi consecutive la un interval de mai putin de 24 ore)
-1/7) Este interzisa crearea topicurilor/reply-urilor care contin reclame asupra unei alte comunitati / altui website
-1/Cool Este interzisa crearea mai multor conturi pentru a da thanks-uri sau a face spam pentru Pointuri
-1/9) Este interzisa postarea unor mesaje de genul: mersi, gg, imi place, bravo etc si a mesajelor cu quote sau formate doar din smile-uri. Va fi luat in considerare drept spam si vei fi rasplatit cu warn/ban pentru acest abuz.
-1/10) Este interzisa crearea unui alt cont in timp ce esti banat temporar/permanent pe contul tau principal!
-1/11) Este oglibatoriu ca absolut toti membri sa actualizeze datele profilului cu cele reale! Nu suntem NASA sa ne intereseze datele dvs., dar macar bunul simt sa-l avem.
 -1/12) Sunt interzise comentarile asupra Staff-ului areastrike pentru deciziile luate! (Special zis pentru grupul areastrike G. Administrator)
-1/13) ESTE STRICT INTERZIS SPAMAREA CATEGORIILOR CU POSTURI GEN SPAM PENTRU (EURO VIRTUALI), VE-TI PRIMI BAN PERMANENT! - Aceasta regula se adreseaza special in absolut tot forumul si in special pentru zona Prezinta-te unde se fac posturi de spam cu Bun venit si se indica sectiunile.

2.) Regulament pentru Ajutor Staff (M.Global => Moderator Global)
-2/1) Moderatorii Globali au prioritate in fata celorlalte grupuri: Moderator CS, Detinator, Fete, VIP, Utilizatori, mai putin in fata Administratorilor.
-2/2) Moderatorii Globali au prioritatea de a superviza toate forumurile fara aprobarea unui membru din aceasta comunitate.
-2/3) Moderatorii Globali pot avertiza / bana un utilizator oarecare cand considera ca acesta a incalcat regulamentul forumului.
-2/4) Moderatorii Globali au obligatia de a naviga pe tot forumul si de a investiga subiectele, astfel incat ele sa fie postate in mod corespunzator.
-2/5) Moderatorii Globali au obligatia de a vizita zilnic forumul si de a investiga sectiunile care le au in spre administrare.
-2/6) Moderatorii Globali au obligatia de a-si anunta Absenta pe forum (Asta doar in cazul unei absente mai mari de 2 zile)
-2/7) Moderatorii Globali au obligatia de a oferi support membrilor care au nevoie de ajutor.
-2/Cool Moderatorii Globali au obligatia de a-si rezerva un minim de 2,3 ore pe zi pentru a verifica logurile forumului.
-2/9) Moderatorii Globali au obligatia de a modifica toate posturile care contin reclame asupra unei alte comunitati sau orice alt website.
-2/10) Moderatorii Globali au obligatia de a raporta lu' CoLd- orice este luat in considerare ca fiind problema sau ceva ce este suspect.
-2/11) Moderatorii Globali au obligatia de a se consulta intre ei cand apare o problema mai delicata!
-2/12) Moderatorii Globali au obligatia de a inchide topicurile si de a folosi Prefixul Acceptat sau Respins daca modelul de cerere/postare nu a fost respectat de utilizator (dar in mare parte se vor ocupa Administratorii)!

3.) Regulament pentru Moderator CS(M.CS=> Moderator CS)
-3/1) Moderatorii CS au obligatia de a investiga posturile/topicurile din sectiunea Counter-Strike 1.6 si a edita posturile care nu respecta regulamentul!
-3/2) Moderatorii CS au obligatia de a crea cat mai multe tutoriale/plugin-uri/addons-uri, acestea fiind insotite si de poze cat mai explicite pentru a putea fi intelese (nu dati doar copy/paste de pe alte forumuri -> Remove din grup) !
-3/3) Moderatorii CS au obligatia de a raspunde la toate cererile create de utilizatorii care au nevoie de ajutor din sectiunea Counter-Strike.
-3/4) Moderatorii CS au obligatia de a da report la posturile/topicurile care incalca regulamentul (cand este nevoie de warn/ban)
-3/5) Moderatorii CS au obligatia de a fi la curent cu noutatile postate de Valve(Steam update) si a posta la tutoriale continut despre acel update facut de valve/steam
-3/6) Moderatorii CS au obligatia de a posta harti/kituri-cs/addons/cfg-uri (tot ce se afla nou pe internet sau create de voi)
-3/7) Moderatorii CS au obligatia de a-si rezerva un minim de 2,3 ore pe zi pentru a verifica topicurile postate in sectiunea Counter-Strike 1.6
 -3/Cool Moderatorii CS au obligatia de a raporta lu' LoPaRd orice este luat in considerare problema sau ceva ce este suspect.
-3/9) Moderatorii CS au obligatia de a muta/edita posturile care sunt facute de utilizatori in mod gresit.
-3/10) Moderatorii CS au obligatia de a lasa topicurile active deschise (respectiv tutoriale) pentru eventualele nelamuriri ale membrilor care sunt interesati de tuturialul respectiv!

4.) Regulament pentru Detinatori
-4/1) Detinatorii au obligatia de a vizita forumul zilnic pentru a raspunde la cereri/reclamatii si orice alte discutii legate de serverul lor.
-4/2) Detinatorii au obligatia de a raspunde cererilor din sectiunea lor cu Acceptat sau Respins intr-un timp de mai putin de 48 ore.
-4/3) Detinatorii au obligatia de a raporta orice topic/post care contine reclame sau orice altceva ce este peste permisiunile lui.
 -4/4) Detinatorii au obligatia de a raporta lu' LoPaRd orice este luat in considerare problema sau ceva ce este suspect.
 -4/5) Detinatorii au obligatia de a nu sterge posturi sau subiecte din sectiunea lor. Este obligatoriu de a muta subiectele sau topicurile in Arhiva areastrike dupa 1 an .
-4/6) Detinatorii au obligatia de a vizita sectiunea Cereri Admin Server pentru a confirma cererile aduse de adminii lor pentru adaugarea membrilor in grupul Admin Server.

5.) Regulament pentru Designer
-5/1) Designerii au obligatia de a-si rezerva un minim de 2,3 ore pe zi pentru a verifica topicurile postate in sectiunea Photoshop
-5/2) Designerii au obligatia de a raspunde cererilor de avatare/semnaturi/wallpapere etc... intr-un timp mai scurt de 48ore.
-5/3) Designerii au obligatia de a pastra PSD-urile si de a posta dovada ca respectiva creatie realizata pentru o anumita cerere este facuta de el (asta doar asa ca sa nu fie probleme de R.I.P. => Regula stricta)
-5/4) Designerii au obligatia de a posta autorul PSD-ului daca au facut R.I.P. sau au folosit un PSD de pe net pentru a realiza o creatie pentru un utilizator.
-5/5) Designerii au obligatia de a crea tutoriale de mana lor in sectiunea Tutoriale Photoshop
 -5/6) Designerii au obligatia de a raporta lu' LoPaRd orice este luat in considerare problema sau ceva ce este suspect.
-5/7) Designerii au obligatia de a raporta orice topic/post care contine reclame sau orice alt ceva care este peste permisiunile lui.
-5/Cool Designerii au obligatia de a-si anunta absenta in cazul in care este inactiv mai mult de 2 zile.
 -5/9) Designerii au obligatia de a folosi textul areastrike.ro sau areastrike sau orice are legacura cu areastrike pe toate creatiile facute de ei.
-5/10) Designerii au obligatia de a-si da cu parerea despre cererile facute in sectiunea Cereri Designer intr-un mod cat mai civilizat si cu argumente!

6.) Regulament pentru U.Activ (U.Activ => Utilizatori Activi)
-6/1) U.Activi au obligatia de a vizita forumul zilnic si de a verifica pe larg posturile facute de alti utilizatori ai comunitatii. (Asta doar pentru a verifica daca toate posturile sunt in regula si respecta regulamentul)
-6/2) U.Activi au obligatia de a verifica toate posturile si de a raporta postul/posturile care nu respecta regulamentul!
-6/3) U.Activi nu au voie sa inchida subiecte de capu lor ( Ma refer la cele active )
-6/4) U.Activi au obligatia de a raporta orice topic/post care contine reclame sau orice alt ceva care este peste permisiunile lui.
 -6/5) U.Activi au obligatia de a raporta lu' LoPaRd orice este luat in considerare problema sau ceva ce este suspect.
-6/6) U.Activi nu au voie sa faca spam in sectiunile pe care le modereaza, exceptie cele special create pentru asa ceva (Regula stricta)!
-6/7) U.Activi au obligatia de a-si anunta absenta in cazul in care este inactiv mai multe de 2 zile.
-6/Cool U.Activi nu au dreptul de a sterge mesaje sau topicuri! S-a inventat functia Move sau Edit!

7.) Regulament General postari in Chat
-7/1) Toti membrii trebuie sa foloseasca un limbaj cat mai curat pe chat.
-7/2) Este interzisa postarea de mesaje/link-uri/imagini ce contin reclame catre alte comunitati / website-uri!
-7/3) Este interzisa folosirea codurilor BB pe chat! Mai ales postarea imaginilor!
-7/4) Este interzisa jignirea utilizatorilor pe chat! Warn / Ban!
-7/5) Este interzisa spamarea chatului! Ve-ti primi ban 24h. => aceasta este o regula stricta! Dupa ce a-ti trimis un mesaj in chat, asteptati in jur de 3,4 secunde dupa care puteti trimite alt mesaj!
8.) Concluzii pe larg
 -8/1) areastrike.Ro nu recruteaza membri pentru spamarea forumului sau adaugarea unor membri intr-un grup pe baza posturilor!
 -8/2) Areastrike.Ro nu raspunde de probleme dvs. in care a-ti incalcat regulamentul.
 -8/3) Toti membri din grupul (Staff Areastrike.Ro) au prioritate in fata tuturor. Nu se accepta nici un fel de comentariu asupra lor.
 -8/4) Areastrike.Ro au tot dreptul de a sterge un mesaj/topic de pe forum cand ei considera ca a fost incalcat regulamentul .
 -8/5) Areastrike.Ro nu este o firma pe care sa puteti sa o actionati in judecata pentru ca ati primit warn/ban de la un Administrator sau de la un Moderator Global. Areastrike.Ro este un simplu forum care foloseste o platforma Gratuita .
 -8/6) Areastrike.Ro isi rezerva toate drepturile de autor asupra tuturor productiilor marcate Areastrike: Design, tutoriale, topicuri si multe altele!
 -8/7) Areastrike.Ro nu raspunde de problemele celor care ne-au plagiat!
 -8/Cool Areastrike.Ro NU accepta ca cei care detin grade la noi cum ar fi : (Moderator Global, Designer, Utilizator Activ, moderator CS) sa detina grade si pe alte forumuri! Ori la noi ori la el. Aceasta problema va fi penalizata cu Remove poate chiar si ban pe forumul Areastrike.Ro
Asta a fost tot sper sa nu incalcati nici o regula.
LoPaRd
LoPaRd
Administrator Central
Administrator Central

Mesaje : 164
Data de inscriere : 15/06/2013
Varsta : 25
Localizare : Pitesti,Arges

http://areastrike-comunity.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum